Tuesday 9 January 2018

PrestaShop vs OpenCart: u helpen bij het vinden van het beste E-commerce platform

PrestaShop vs OpenCart: u helpen bij het vinden van het beste E-commerce platform


De E-commerce industrie is booming en het zou geen verbazing wekken dat u ook overweegt te investeren in de ontwikkeling van een E-commerce website. Alleen is het best uitdagend als het gaat om het kiezen van het juiste platform, want de keuze is zeer groot.
 
In dit bericht wil ik twee concurrerende E-commerce ontwikkelplatforms vergelijken: PrestaShop en OpenCart, elk uitgerust met zijn eigen voordelen en functies. Het doel van dit artikel is dat u na het lezen de beste pasvorm voor uw bedrijf kan vinden. Laten we beginnen met de vergelijking:
 

Schaalbaarheid

 

Als het op schaalbaarheid aankomt, claimt PrestaShop onbeperkte ondersteuning voor producten en attributen; ze kunnen worden weergegeven en verkocht. Ben je een hele grote onderneming en wil je op een gigantische schaal beginnen? Ik raad u aan samen te werken met PrestaShop-ontwikkelaars in India om de juiste mix van vaardigheden, ervaring, kwaliteit en prijs te krijgen.
 
OpenCart kan daarentegen gemakkelijk meer dan 1.000 producten verwerken zonder dat de server met een technisch defect wordt geconfronteerd.
 

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

 

Een goede en hoge positie van uw E-commerce website in de ‘search engine results page’ (SERP), geeft weer hoe uw bedrijf wordt waargenomen. De juiste combinatie van zoekwoorden opnemen die betrekking hebben op uw winkelproducten, kan van invloed zijn op conversies en verkopen in uw winkel.
 
Het heeft ook een positieve invloed op de zichtbaarheid van uw E-commerce winkel in zoekmachines. Gelukkig zijn, zowel PrestaShop, als OpenCart SEO-vriendelijk. Daarom kunnen de pagina's van uw website voor de meeste zoekmachine rankings worden geïndexeerd. Bovendien is ook ondersteuning voor aangepaste categorie en product metatags inbegrepen.
 

Multiple store setup

 

Vaak hebben bedrijven die zeer divers zijn de behoefte aan meer dan één winkel binnen dezelfde E-commerce site. Het goede nieuws is dat PrestaShop en OpenCart beide u de mogelijkheid geven om meerdere winkels te beheren met behulp van een enkel admin panel.
 

Beschikbaarheid van thema's en plug-ins

 

Met thema's en extensies kunt u de functionaliteit van uw webshop verbeteren en des te meer opties een platform biedt, hoe beter het is.
 
PrestaShop biedt meer dan 3.000 modules, gratis plug-ins en premium plug-ins aan. De premium-exemplaren beginnen bij €19,99. Hoewel OpenCart-thema's en -uitbreidingen eerder als onderontwikkeld werden beschouwd, zijn ze door de jaren heen drastisch verbeterd.
 
De nieuwste versie van OpenCart ondersteunt meer dan 13.000 modules en thema's, incuslief degene die gratis zijn. De betaalde exemplaren beginnen bij $10,- per module.
 

Admin panel

 

De admin panel is een essentiele functionaliteit voor elke E-commerce website. Hoewel het beheerder venster van PrestaShop beter wordt beschouwd dan die van OpenCart, loopt die van Opencart niet veel meer achter Zelfs het admin panel van OpenCart is gebruiksvriendelijk en omvat eenvoudige stappen en een naadloze navigatie.
 

Eenvoudig te leren

 

Beide winkelwagentjes lopen op PHP met de MySQL-database, maar PrestaShop heeft een steile leercurve. Het wordt geschikt geacht voor grotere bedrijven. OpenCart is daarentegen het beste voor eenvoudige webwinkels.
 
Als u een kleine of middelgrote onderneming bent, is de ontwikkeling van OpenCart in India een goed keuze, omdat het een kosteneffectieve investering is zonder dat het afbreuk doet aan de kwaliteit van het product.
 

Verzending en logistiek

 

Aangezien online bedrijven zich richten op doelgroepen over de internationale grenzen heen, is het belang van scheepvaart en logistieke flexibiliteit zeer groot.
 
PrestaShop en OpenCart hebben flexibele verzendmodules die volledig zijn geïntegreerd met vele gereputeerde nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen. Op beide platforms kunt u uw klanten veilige en betrouwbare verzendopties bieden.
 

Terug naar jou

 

Elk E-commerce platform heeft zijn eigen voordelen en functies. Om te weten wat de juiste pasvorm is, moet u eerst uw vereisten onder ogen zien. Daarom, welke pasvorm van PrestaShop of OpenCart past precies bij uw behoeften?
 
We horen graag van u; begin een discussie door uw reactie hieronder te plaatsen.

No comments:

Post a Comment